mandag 23. februar 2009

KAMP 3

Skottland stod for tur. Skottland har spilt særs dårlig så vi forventet å slå dette laget. Vi begynnte bra og ledet 6-2 til pause. Dette skulle bli seier. Men så begynnte problemene. Vår stein skulle inn på lokket, men ble for kort og ble en guard. Dette passet motstanderlaget på å utnytte. De stjal 3 steiner og nå var stillingen 6-5 til oss. Men det ville seg ikke. Skottland tok 3 steiner også i 6. omgang. Vi lå nå under 6-8. Skottland spiller godt og stjeler enda en stein i 7. omgang og leder 9-6 før siste. Vi får en mulighet til uavgjort på siste stein, men den er utrolig vanskelig. Vi får 2 steiner, men taper kampen 8-9. Ett surt tap som ikke burde ha skjedd. Vi får analysere feilene vi gjør og lære av det.